Advies? Bel 072 30 36 200

Advies? Bel 072 30 36 200

HomeZonweringVeranda zonwering

Veranda zonwering

De veranda zonwering houdt de warmte tegen en verhoogt het comfort van uw veranda, serre of overkapping.
Vraag een offerte aan

Veranda zonwering

De veranda zonwering houdt de warmte tegen en verhoogt het comfort van uw veranda, serre of overkapping. U kunt door de veranda zonwering een optimale temperatuur en lichtval reguleren of een schaduwrijke plek creëren. Wij kunnen voor iedere veranda, serre of overkapping een passende zonwering leveren.

Afhankelijk van het type veranda zonwering kan de zonwering op of onder het dak van de veranda, serre of overkapping worden gemonteerd. Zo krijgt u een comfortabele buitenruimte waarmee de zomerse avonden nog langer duren. De veranda zonwering wordt door ons met elektrische bediening geleverd. U kunt kiezen uit vele kleuren en designs waardoor wij het geheel naar uw wens kunnen personaliseren.

Garantie

5 jaar garantie

Kwaliteit

Nederlandse en Zwitserse kwaliteit

Op maat

Op maat gemaakt en gemonteerd

Effectief

Effectief om de zon te weren en de temperatuur binnenshuis te reguleren

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen en antwoorden.

De levertijd van onze producten ligt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken.

De totaalprijs van onze producten is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan maatvoering, bediening en de montagesituatie. Om u een passende offerte te kunnen geven komen wij graag in contact met u. Wij nodigen u graag uit in onze showroom op de Marterkoog 9 in Alkmaar.

Dit is afhankelijk van het product, op alle overkappingen geven wij tot 10 jaar garantie op onze zonwering en rolluiken geven wij 5 jaar volledige garantie.

Het beste is om het product regelmatig schoon te maken met lauw/warm water zonder zeep, zo voorkomt u vlekken en vieze plekken op het doek of het frame. De draaiende delen adviseren wij jaarlijks in te spuiten met siliconenspray (geen WD40 of vet gebruiken). Wanneer u dit wilt laten uitbesteden kunt u bij ons een onderhoudscontract hiervoor afsluiten. Neem hier contact op

Dat is mogelijk bij nieuwe doeken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

Nee, onze overkappingen zijn gepoedercoat en stevig gemonteerd en zijn dus bestand tegen weersinvloeden

Nee, onze overkappingen worden gemonteerd op schroeffundamenten van 1600 mm lang

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op!