Advies? Bel 072 30 36 200

Advies? Bel 072 30 36 200

HomeZonweringScreen en ritsscreen

Screen en ritsscreen

Een screen of ritsscreen beschermt tegen storende lichtinval van buiten en voorkomt stijgende temperaturen in uw woning. Probeer onze op maat gemaakte elektrische of handmatige screens.
Vraag een offerte aan

Screen en ritsscreen

Een screen of ritsscreen beschermt tegen storende lichtinval en voorkomt stijgende temperaturen in uw woning. Een screen filtert het zonlicht en zorgt ervoor dat de warmte buiten blijft, waardoor er altijd een aangename temperatuur in uw woning is.

Veel mensen maken de afweging tussen rolluiken of screens voor of op de ramen. Het voordeel van screens is dat het zicht naar buiten behouden blijft zonder dat er inkijk naar binnen is en ze verduisterend werken. Een screen is gemaakt van een aluminium kast met twee geleiders waarin het glasvezeldoek of soltisdoek verticaal naar beneden geleidt.

Wij hebben een breed assortiment in verschillende typen en kleuren screens. U kunt kiezen uit een hand- of elektrisch bedienbaar screen. De screens zijn compact en hebben een strak design.

Het is de uitkomst wanneer er voor andere buitenzonwering geen ruimte is en door zijn grote windvastheid wordt het veel toegepast op plaatsen waar het hard waait. De screens worden op maat gemaakt zodat ze als een warme jas aan uw woning passen.

Garantie

5 jaar garantie

Kwaliteit

Nederlandse en Zwitserse kwaliteit

Op maat

Op maat gemaakt en gemonteerd

Effectief

Effectief om de zon te weren en de temperatuur binnenshuis te reguleren

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen en antwoorden.

De levertijd van onze producten ligt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken.

De totaalprijs van onze producten is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan maatvoering, bediening en de montagesituatie. Om u een passende offerte te kunnen geven komen wij graag in contact met u. Wij nodigen u graag uit in onze showroom op de Marterkoog 9 in Alkmaar.

Dit is afhankelijk van het product, op alle overkappingen geven wij tot 10 jaar garantie op onze zonwering en rolluiken geven wij 5 jaar volledige garantie.

Het beste is om het product regelmatig schoon te maken met lauw/warm water zonder zeep, zo voorkomt u vlekken en vieze plekken op het doek of het frame. De draaiende delen adviseren wij jaarlijks in te spuiten met siliconenspray (geen WD40 of vet gebruiken). Wanneer u dit wilt laten uitbesteden kunt u bij ons een onderhoudscontract hiervoor afsluiten. Neem hier contact op

Dat is mogelijk bij nieuwe doeken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

Nee, onze overkappingen zijn gepoedercoat en stevig gemonteerd en zijn dus bestand tegen weersinvloeden

Nee, onze overkappingen worden gemonteerd op schroeffundamenten van 1600 mm lang

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op!