Advies? Bel 072 30 36 200

Advies? Bel 072 30 36 200

HomeRaamdecoratiePlissés & Duettes

Plissés & Duettes

Plissés & duettes zijn een subtiele vorm van raambekleding welke in bijna elke situatie toepasbaar zijn.

Vraag een offerte aan

Plissés & Duettes

Plissés & duettes zijn een subtiele vorm van raambekleding welke in bijna elke situatie toepasbaar zijn. Doordat een plissé of duette in elk gewenste stand naar beneden geschoven kan worden (top-down) of juist naar boven geschoven (top-down, bottom-up), kun jij gemakkelijk de mate van inkijk bepalen. De standaard plisséstoffen bestaan uit één laag geplisseerde stof.

Wil je de isolatiewaarde van jouw raampartij verbeteren dan kan je kiezen voor een honingraatplissé met dubbele stoflaag. Tussen de dubbele stoflaag wordt lucht vastgehouden. De Verano collectie bevat ook plisséstoffen met een aluminium coating. Deze coating zorgt ervoor dat plissés een ruimte kunnen verduisteren.

Garantie

2 jaar garantie

Kwaliteit

Child Safety product en gegarandeerde kwaliteit

Op maat

Op maat gemaakt en gemonteerd

Effectief

Sfeer en privacy creëren, lichtregulering en besparen op energie

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen en antwoorden.

De levertijd van onze producten ligt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken.

De totaalprijs van onze producten is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan maatvoering, bediening en de montagesituatie. Om u een passende offerte te kunnen geven komen wij graag in contact met u. Wij nodigen u graag uit in onze showroom op de Marterkoog 9 in Alkmaar.

Dit is afhankelijk van het product, op alle overkappingen geven wij tot 10 jaar garantie op onze zonwering en rolluiken geven wij 5 jaar volledige garantie.

Het beste is om het product regelmatig schoon te maken met lauw/warm water zonder zeep, zo voorkomt u vlekken en vieze plekken op het doek of het frame. De draaiende delen adviseren wij jaarlijks in te spuiten met siliconenspray (geen WD40 of vet gebruiken). Wanneer u dit wilt laten uitbesteden kunt u bij ons een onderhoudscontract hiervoor afsluiten. Neem hier contact op

Dat is mogelijk bij nieuwe doeken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

Nee, onze overkappingen zijn gepoedercoat en stevig gemonteerd en zijn dus bestand tegen weersinvloeden

Nee, onze overkappingen worden gemonteerd op schroeffundamenten van 1600 mm lang

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op!