Advies? Bel 072 30 36 200

Advies? Bel 072 30 36 200

HomeZonweringKnikarmscherm

Knikarmscherm

Met een knikarmscherm kunt u volop genieten van uw terras of tuin.
Vraag een offerte aan

Knikarmscherm

Met een (elektrisch) knikarmscherm kunt u volop genieten van uw terras of tuin. Het knikarmscherm hangt horizontaal aan de gevel waardoor u een vrije doorloop eronder heeft en het zorgt voor een koel en schaduwrijk terras. Er zijn vele verschillende soorten knikarmschermen met diverse frame-kleuren, doekkleuren, uitval en breedte maten.

Slank, stijlvol of robuust, wij zorgen dat het knikarmscherm op maat gemaakt als een perfecte match aan uw woning hangt. De knikarmschermen zijn gemaakt van een aluminium frame met een acryl doek.

Optioneel kunt u kiezen voor elektrische bedieningen en dit uitbreiden met diverse opties zoals; een zon- en windautomaat, windmelder, app bediening. Vraag direct een offerte voor uw knikarmscherm aan.

Garantie

5 jaar garantie

Kwaliteit

Nederlandse en Zwitserse kwaliteit

Op maat

Op maat gemaakt en gemonteerd

Effectief

Effectief om de zon te weren en de temperatuur binnenshuis te reguleren

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen en antwoorden.

De levertijd van onze producten ligt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken.

De totaalprijs van onze producten is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan maatvoering, bediening en de montagesituatie. Om u een passende offerte te kunnen geven komen wij graag in contact met u. Wij nodigen u graag uit in onze showroom op de Marterkoog 9 in Alkmaar.

Dit is afhankelijk van het product, op alle overkappingen geven wij tot 10 jaar garantie op onze zonwering en rolluiken geven wij 5 jaar volledige garantie.

Het beste is om het product regelmatig schoon te maken met lauw/warm water zonder zeep, zo voorkomt u vlekken en vieze plekken op het doek of het frame. De draaiende delen adviseren wij jaarlijks in te spuiten met siliconenspray (geen WD40 of vet gebruiken). Wanneer u dit wilt laten uitbesteden kunt u bij ons een onderhoudscontract hiervoor afsluiten. Neem hier contact op

Dat is mogelijk bij nieuwe doeken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

Nee, onze overkappingen zijn gepoedercoat en stevig gemonteerd en zijn dus bestand tegen weersinvloeden

Nee, onze overkappingen worden gemonteerd op schroeffundamenten van 1600 mm lang

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op!