Advies? Bel 072 30 36 200

Advies? Bel 072 30 36 200

HomeZonweringPergola zonwering

Pergola zonwering

De pergola zonwering is een modern en kwalitatief zonweringssysteem. De pergola zonwering houdt warmtestraling en fel licht tegen.
Vraag een offerte aan

Pergola zonwering

De pergola zonwering is een modern en kwalitatief zonweringssysteem. Een zelfdragende lichte dak structuur op staanders waarvan de voorlijst met het elektrisch bedienbare zonweringsdoek over geleiders naar voren wordt geschoven. Ook wel een schuifdak genoemd. De pergola zonwering aan huis houdt warmtestraling en fel licht tegen. De keuze van het doek op de pergola heeft effect op de hoeveelheid warmte en licht wat door het doek gefilterd wordt. Al onze zonwering en pergoladoeken zijn op maat voor u gemaakt.

U heeft met de pergola zonwering comfort, sfeer en bescherming. De pergola zonwering is een subtiel en windvast systeem. We maken de pergola met zonnescherm volledig op maat voor in uw tuin. Door de slanke staanders is de belasting op de muur minder dan bij bijvoorbeeld een knikarmscherm. Om de sfeer optimaal te maken onder uw pergola zonwering kunt u kiezen voor verlichting, ritsscreens en zijwanden om de pergola af te sluiten.

Garantie

5 jaar garantie

Kwaliteit

Nederlandse en Zwitserse kwaliteit

Op maat

Op maat gemaakt en gemonteerd

Effectief

Effectief om de zon te weren en de temperatuur binnenshuis te reguleren

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen en antwoorden.

De levertijd van onze producten ligt gemiddeld tussen de 6 tot 8 weken.

De totaalprijs van onze producten is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan maatvoering, bediening en de montagesituatie. Om u een passende offerte te kunnen geven komen wij graag in contact met u. Wij nodigen u graag uit in onze showroom op de Marterkoog 9 in Alkmaar.

Dit is afhankelijk van het product, op alle overkappingen geven wij tot 10 jaar garantie op onze zonwering en rolluiken geven wij 5 jaar volledige garantie.

Het beste is om het product regelmatig schoon te maken met lauw/warm water zonder zeep, zo voorkomt u vlekken en vieze plekken op het doek of het frame. De draaiende delen adviseren wij jaarlijks in te spuiten met siliconenspray (geen WD40 of vet gebruiken). Wanneer u dit wilt laten uitbesteden kunt u bij ons een onderhoudscontract hiervoor afsluiten. Neem hier contact op

Dat is mogelijk bij nieuwe doeken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

Nee, onze overkappingen zijn gepoedercoat en stevig gemonteerd en zijn dus bestand tegen weersinvloeden

Nee, onze overkappingen worden gemonteerd op schroeffundamenten van 1600 mm lang

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op!