Knikarmscherm Alkmaar

Met een knikarmscherm geniet u volop van uw Alkmaarse terras of tuin

Knikarmscherm Alkmaar

knikarmscherm alkmaar

Met een knikarmscherm kunt u volop genieten van uw Alkmaarse terras of tuin. Het knikarmscherm hangt horizontaal aan de gevel waardoor u een vrije doorloop heeft. Het zorgt voor een koel en schaduwrijk terras.

Er zijn vele verschillende soorten knikarmschermen met diverse frame-kleuren, doekkleuren, uitval en breedtematen. Techosol in Alkmaar heeft het allemaal in huis.

Op maat gemaakte zonwering

Slank, stijlvol of robuust, wij zorgen dat het knikarmscherm op maat gemaakt als een perfecte match aan uw woning hangt. De knikarmschermen zijn gemaakt van een aluminium frame met een acryl doek.

Optioneel kunt u kiezen voor elektrische bedieningen en dit uitbreiden met diverse opties zoals; een zon- en windautomaat, windmelder, app bediening. Vraag direct een offerte voor uw knikarmscherm aan.


Vraag een offerte aan

Onze projecten

Bekijk welke projecten wij nog meer voor onze klanten hebben uitgevoerd.

Momenteel hebben wij geen projecten om te laten zien.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen en antwoorden.
Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per product en ligt gemiddeld tussen de 8 en 12 weken in het hoogseizoen en tussen de 6 en 10 weken in het laagseizoen.

Waarom staan er geen prijzen op de website?

De totaalprijs van onze producten is afhankelijk van veel verschillende factoren. Denk aan maatvoering, bediening en de montagesituatie. Om u een passende offerte te kunnen geven komen wij graag in contact met u. Wij nodigen u graag uit in onze showroom op de Marterkoog 9 in Alkmaar.

Hoe lang heb ik garantie?

Dit is afhankelijk van het product, op alle overkappingen geven wij tot 10 jaar garantie op onze zonwering en rolluiken geven wij 5 jaar volledige garantie.

Hoe zorg ik dat mijn zonwering of rolluik langer mee gaat?

Het beste is om het product regelmatig schoon te maken met lauw/warm water zonder zeep, zo voorkomt u vlekken en vieze plekken op het doek of het frame. De draaiende delen adviseren wij jaarlijks in te spuiten met siliconenspray (geen WD40 of vet gebruiken). Wanneer u dit wilt laten uitbesteden kunt u bij ons een onderhoudscontract hiervoor afsluiten. Neem hier contact op

Kan mijn zonweringsdoek of volant bedrukt worden met een logo of tekst?

Dat is mogelijk bij nieuwe doeken, hiervoor kunt u contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen.

Heeft de overkapping te lijden onder weersinvloeden?

Nee, onze overkappingen zijn gepoedercoat en stevig gemonteerd en zijn dus bestand tegen weersinvloeden

Moet er worden geheid om een overkapping te plaatsen?

Nee, onze overkappingen worden gemonteerd op schroeffundamenten van 1600 mm lang

Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij bieden vakkundig maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor overkappingen, zonwering, rolluiken en horren.
Stel uw vraag