20 jaar specialisme in terrasoverkappingen, zonwering en rolluiken staat voor service en kwaliteit

Wij bieden vakkundig maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor overkappingen, zonwering, rolluiken en horren.
Persoonlijk advies

Klantgericht, betrouwbaar en persoonlijk advies

Ervaring

Al 20 jaar ervaring in het vakgebied

Op maat

Alles wordt persoonlijk op maat bij u ingemeten

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit producten

Montage

Eigen montageafdeling

Wij houden van betrouwbaarheid en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Techosol levert zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Wij houden van persoonlijkheid en daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Alkmaar. In onze showroom kunt u alle producten bekijken en zullen wij u van uitgebreid persoonlijk advies, een offerte en natuurlijk een kopje koffie voorzien.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom!
Geopend van dinsdag t/m zaterdag

Wij houden van persoonlijkheid en daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Alkmaar. In onze showroom kunt u alle producten bekijken en zullen wij u van uitgebreid persoonlijk advies, een offerte en natuurlijk een kopje koffie voorzien. We zijn gevestigd in Alkmaar en leveren onze producten door het hele land.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij bieden vakkundig maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor overkappingen, zonwering, rolluiken en horren.
Stel uw vraag